Počitniški dom Fiesa

Počitniški dom Fiesa mestne občine Slovenj Gradec in občine Mislinja se nahaja skoraj v središču Fiese, le 300 m od plaže.

Fiesa je manjši zaliv na pol poti med Strunjanskimi solinami in rtom Madona v Piranu, ki v zadnjih letih postaja vse bolj priljubljena točka domačih in tujih kopalcev. Nekoč mirni zaliv, obdan z gričevjem in dvema sladkovodnima jezeroma, s svojim zelenim okoljem, razgibanimi slikovitimi klifi, čistim morjem in romantičnim pridihom pridobiva sloves izbrane počitniške destinacije.

Počitniški dom Fiesa je v prvi vrsti namenjen otrokom in mladostnikom, za izvajanje programa zdravstvenega letovanja in kolonij, šol v naravi ter za druge oblike organiziranih letovanj. Primeren pa je tudi za krajši družinski oddih, saj obiskovalcem nudi udobno namestitev in ponudbo penzionskih storitev.

Kapaciteta doma je 80 ležišč v 21 sobah (3 – 6 ležišč v sobi), večinoma s skupnimi sanitarnimi prostori. Sobe in skupni prostori imajo lep razgled na morje.

Udobno bivanje v PD Fiesa dopolnjujejo velika jedilnico s teraso, zelene zunanje površine z oljčnim nasadom ter otroška igrala.
V bližini doma se nahaja več športnih površin. Do Pirana vodi sprehajalna pot ob obali, dolga pribl. 1,5 km.

PD Fiesa je odprtega tipa in je namenjen:
- vrtcem,
- šolam,
- športnim skupinam,
- organiziranim skupinam,
- družinam in individualnim gostom.

Najemnik doma je Javni zavod za turizem, šport, mladinske in socialne programe SPOTUR Slovenj Gradec.

Kontakt za rezervacije:

T: +386 (0)51 327 338 ali +386 (0)40 220 609
E-naslov: fiesa@spotur.si

 

Kontakt za zdravstveno letovanje in kolonijo:

T: +386 (0)288 46 292

E-naslov: uros.pajenk@spotur.si