• Športni turizem

    Optimalni pogoji za športne priprave

  • Turistične atrakcije

    Turistična doživetja

  • Slovenj Gradec - sejemsko mesto

    Sejmi v starem mestnem jedru

Aktualne novice in obvestila

Namig za december

  • 22 november 2019
  • Število ogledov: 53
Namig za december

Igre Escape Room oziroma sobe pobega v zadnjem času predstavljajo eno najhitreje rastočih turističnih dejavnosti. Namen njenega obiska je preživljanje prostega časa na nekoliko drugačen način, kjer mora ekipa 2-5 igralcev v eni uri v zaprtem prostoru razrešiti različne uganke, poiskati namige in skrite predmete. V Slovenj Gradcu se v prostorih Andeškega hrama, v sobi povezani z zgodovinsko dediščino Slovenj Gradca, išče Elizabetin zaklad. Igranje igre polne izzivov in preobratov poteka na simbolni ravni in zahteva medsebojno sodelovanje ekipe.

Od letošnjega poletja dalje je v Slovenj Gradcu na voljo tudi zunanja pustolovska igra Unlock Slovenj Gradec, ki vsebuje elemente igre sobe pobega na prostem. Skozi igro si igralci pomagajo z uporabo lesene, večkrat zaklenjene knjige, ki počasi razkriva zodbo, ko se na pustolovskem popotovanju skozi mestno jedro prebijajo skozi sedem zabavnih preizkušenj. Ekipa se spopade z zgodbo, povezano z mestno zgodovino in nekdanjimi uglednimi meščani, odkrijejo skrivnost Slovenj Gradca, se ob tem družijo na prostem in se predvsem izvrstno zabavajo. 

Unlock Slovenj Gradec je ob predhodnem opozorilu primeren tudi za večje skupine in je tako primeren za team buildinge. 

Obisk obeh iger ponuja zanimivo doživetje z obilico smeha, spoznavanja mesta Slovenj Gradec in njegove zgodovine ter je primeren za različne skupine (družine, prijatelje, sorodnike ali sodelavce). Druženje zaposlenih izven delovnega okolja gradi medsebojno zaupanje in zmanjšuje morebitne konflikte, hkrati pa povečuje lojalnost zaposlenih ter organizacijsko produktivnost. Nagradite svojo ekipo zaposlenih ali sodelavcev za doslej opravljeno delo in jih z uro nepozabnega doživetja ter izvrstne zabave spodbudite za nadaljnje delo!

Če še ne veste kaj podariti svojim najbližjim ob prihajajočih praznikih, je darilni bon za Escape Room ali Unlock prava izbira.

Če želite nekoliko drugačen zaključek letošnjega leta s svojimi prijatelji, sodelavci ali družinskimi člani, potem je obisk naše sobe pobega ali Unlock-a Slovenj Gradec prava ideja.

Vljudno vabljeni da nas obiščete.


PROGRAM SOPOTNIK

Brezplačni prevozi za starejše!

Pokličite nas na 041 44 88 33
Več v letaku