Novice s področja turizma

Turistična kmetija Ravnjak uspešno podaljšala znak Zeleni ključ

  • 6 julij 2022
  • Število ogledov: 1591
Turistična kmetija Ravnjak uspešno podaljšala znak Zeleni ključ

Turistična kmetija Ravnjak iz Sel že četrto leto zapored uspešno pridobiva oziroma podaljšuje okoljski znak Zeleni ključ. Znak predstavlja vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji. Ta prestižni okoljski znak pomeni zavezanost podjetij, da v certificiranih obratih spoštujejo stroge kriterije, ki jih je določila Mednarodna fundacija za okoljsko vzgojo FEE. Okoljski znak Zeleni ključ zagotavlja vsem gostom, da z izbiro certificiranega turističnega obrata, neposredno pripomorejo k varovanju okolja. Obrati vzdržujejo visoke okoljske standarde s pomočjo stroge dokumentacije in pogostih kontrolnih pregledov. 

Turistični kmetiji Ravnjak čestitamo za pridobljen znak in se zahvaljujemo, da prispeva vse, kar je v njeni moči, da turizem v naši občini ohranjamo čim bolj trajnosten. 

Vas pa vabimo, da preverite njihovo pestro ponudbo, zagotovo vas bo premamilo čudovito okolje, njihovo "zeleno" delovanje, odlična kulinarika in še več.